چهقدر با سیا و موساد تصادف میکنند؟! - ۲
🔸6- اگر کشمیری و کلاهی توانستند بمب را تا عمق مراکز حساس ببرند، دو دهه بعد، نفاق جدید توانست تا عمق دولت نفوذ کند و وزارت اطلاعات را بهعنوان دیدبان امنیتی کشور زیر ضرب بگیرد. آنها آذر 77 روی موج به شدت مشکوک قتل چند نفر از مخالفان بیآزار نظام سوار شدند؛ در حالی که برخی از این قربانیان، مترجم کتابهای مستند و ضدصهیونیستی روژه گارودی بودند.
هفت ماه بعد، روزنامه سلام، اصلاح ضروری قانون مطبوعات را به دروغ به یکی از متهمان قتلها در «وزارت» نسبت داد و تهییج میلیشیای دانشجویی برای آشوب آغاز شد. اتفاق دور از انتظاری است که به واسطه نفوذ، به سیستم امنیتی و امنیت یک کشور ضربه بزنند. اما این ماجرای نادر در دنیا، بهخاطر آلودگی برخی دولتمردان آن زمان و مشاورانشان رخ داد.
🔸7- عناصر سقوطکرده در دامن ارتجاع، واقعیتهای نفوذ را میدانستند اما خیانت کردند. سازمان مجاهدین (انقلاب) پس از شکست آشوب، بیانیهای را در تاریخ 24 مرداد 78 خطاب به دفتر تحکیم صادر کرد و هشدار داد «جبههای وجود دارد که به دوم خرداد و نماد سخنگوی آن رئیسجمهور، تنها به چشم محلّل مینگرد. این جبهه هرچند برخی قرابتها با دوم خرداد و جنبش دانشجویی از خود بروز میدهد اما اختلاف ریشهای تاریخی و ایدئولوژیکی خویش را با آنها انکار یا کتمان نمیکند».
🔸8- ده سال بعد، حزب مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب)، در جریان ضدانقلابی «محلّلطلب» منحل شده بودند. اگر انقلابینماهای مرتجع، در تیرماه 78 و 88 و 99 به دشمن بیگاری دادند، بهخاطر سقوط اعتقادی و شخصیتی سران آنها بود. پس از توقیف هفتهنامه «عصر ما» (ارگان سازمان مجاهدین انقلاب)، نشریه «همشهري ماه» (ضميمه روزنامه همشهری تحت مدیریت لیبرالها) 10 دي 1380 به قلم «محمد- ق» نوشت:
«كارنامه 8 ساله عصر ما گامي بلند در راه سكولاريزاسيون سياست بود. انتشار عصر ما پاسخ به يك بحران ايدئولوژيك در جناح چپ بود. عصر ما در تئوريپردازيهاي خود ميكوشيد ثابت كند سكولار نيست و با سكولارها مرزبندي دارد. اما كارنامه 8 ساله آن، لاجرم خود گامي بلند در راه عرفي شدن سياست بود. جناح چپ در عصر ما دوران گذر خويش را سپري كرد. آذر 1380 حكم لغو امتياز صادر شد اما عصر ما مدتها پيش از آن پايان يافته بود. فراموش نكنيم كه همه ما بر شانههاي عصر ما ايستادهايم».
🔸9- باور میکنید نویسنده تحلیل فوق، همان کسی است که تیرماه 78 نویسنده روزنامه گروهکی «نشاط» بهعنوان یکی از روزنامههای ستاد برپایی آشوب بود؟ او پس از شکست آشوب با تأسف نوشت:
«لایههای اصلاحطلب و رادیکال حرکت 18 تیر که با در اختیار داشتن یک گروه پرسابقه و مشروع از نظر گفتمان حکومتی توانسته بودند به حرکت خود ادامه دهند، با پاتک پوپولیستی از جانب حکومت مواجه شدند. روز 23 تیر، یک راهپیمایی همگانی از سوی جمهوری اسلامی اعلام شد. این راهپیمایی توانست آرامش دلچسبی را به حکومت ببخشد چرا که توانسته بود با موج عظیمی که راه انداخته بود به یک تصفیه حساب جدی با همه نیروها دست بزند. بهگونهای که نماینده دانشجویان اصلاحطلب نیز در پشت رسانههای حکومت قرار گرفت و اعلام کرد در راهپیمایی 23 تیر شرکت میکند... در کمتر از یک هفته، حرکت 18 تیر شکست خورد... اکنون مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین انقلاب که در به صحنه آوردن دفتر تحکیم نقش لجستیک بسیاری داشت و جبهه مشارکت، خود را تنها میدیدند. از این پس اصلاحطلبان بودند که به بازنده بزرگ تبدیل میشدند. راست افراطی شیوه النصر بالرعب را در پیش گرفت».
او اکنون جزو مشاوران دفتر دولتمردی است که آشوبگران تیر 78 را به درستی، مزدوران آمریکا و اسرائیل معرفی کرد.
🔸10- جمهوری اسلامی با وجود برخی چالشها، در بینظیرترین موقعیت اقتدار در مقابل جبهه استکبار بهسر میبرد. این اقتدار، قبل از هرچیز بر اعتماد و امید و ایمان مردم استوار است. دشمن برای آنکه سرشکستگیهای خود را جبران کند، همین بنیان مردمی را هدف قرار داده است. این بنیان، با موشک و بمب و ترور فیزیکی فرو نمیریزد، بلکه محکمتر میشود.
تنها امکان ضربه، بیاعتماد یا ناامید و ناراضی کردن مردم، و نسبت دادن سوءتدبیرها به نظام و انقلاب است. جاگیری نفاق قدیم و جدید در این جنگ ترکیبی، روشن است. یک شاخه، اخلال اقتصادی و رسانهای و امنیتی میکند و شاخه دیگر، روی همین خرابکاری و اختلال مانور میدهد.
در این میان، دولتمردان باید بیش از گذشته متوجه نقشه اتاق جنگ دشمن باشند و سر انگشتان نفوذ در حوزه مشورت و تصمیمسازی را از زیرمجموعههای خود قطع کنند. دولت برای اعاده اعتبار خود، باید با گفتمان فاسد جماعتی که دولت را رحم اجارهای و رئیس دولت را نامزد اجارهای خواندند، هوشمندانه فاصلهگذاری کند.
@IMANI_mohammad