‌ ‌ 🌟طبع حبوبات دکترداود🌟 ‌ ‌ 🌱لوبیا سفید / گرم و تر ‌ ‌ 🌱لوبیا چیتی /گرم و تر ‌ ‌ 🌱لوبیا قرمز /گرم و تر (کتیرا،برنج،سرکه،آبغوره) ‌ ‌ 🌱گندم /گرم و تر (سرکه کهنه، شیرینی طبیعی) . ‌ ‌ 🌱دال عدس / گرم و خشک ‌ ‌ 🌱نخود /گرم و خشک◀(خشخاش،زیره،شوید،گلنگبین) ‌ ‌ 🌱جو دوسر /معتدل◀(کتیرا) جو /سرد و تر◀ (رازیانه شیرینی مثل شکر سرخ انیسون) ‌ ‌ 🌱ماش /سرد و خشک◀(زیره،میخک،انارترش،سماق) ‌ ‌ 🌱برنج /سرد و خشک◀(مصلح زعفران،شوید ، زیره سیاه) ‌ ‌ 🌱عدس /سرد و خشک◀(مرزه،سرکه،گلپر،پونه) .⚠️مواردی که داخل پرانتز نوشته شده جهت تعادل بخشی به ماده اصلی است ‌ ‌ ‌ ‌برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر از این بیماری یا محصولات آماده به آی دی زیر پیام بدین👇🏻❤️ 🆔 @Dr_marketing 🌸🍃🌸🍃🌸 🍏گروه تلگرامی مشاوره طب سنتی دکتر داود https://telegram.me/joinchat/AfAi0z9hnRSBzwdYS_LYpg 🍎کانال دکتر داود @Dr_davoud ✳️ اینستاگرام https://instagram.com/dr_davoud