🌟طبع حبوبات دکترداود🌟
🌱لوبیا سفید / گرم و تر
🌱لوبیا چیتی /گرم و تر
🌱لوبیا قرمز /گرم و تر
(کتیرا،برنج،سرکه،آبغوره)
🌱گندم /گرم و تر (سرکه کهنه، شیرینی طبیعی) .
🌱دال عدس / گرم و خشک
🌱نخود /گرم و خشک◀(خشخاش،زیره،شوید،گلنگبین)
🌱جو دوسر /معتدل◀(کتیرا)
جو /سرد و تر◀ (رازیانه شیرینی مثل شکر سرخ انیسون)
🌱ماش /سرد و خشک◀(زیره،میخک،انارترش،سماق)
🌱برنج /سرد و خشک◀(مصلح زعفران،شوید ، زیره سیاه)
🌱عدس /سرد و خشک◀(مرزه،سرکه،گلپر،پونه)
.⚠️مواردی که داخل پرانتز نوشته شده جهت تعادل بخشی به ماده اصلی است
برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر از این بیماری یا محصولات آماده به آی دی زیر پیام بدین👇🏻❤️
🆔
@Dr_marketing
🌸🍃🌸🍃🌸
🍏گروه تلگرامی مشاوره طب سنتی دکتر داود
https://telegram.me/joinchat/AfAi0z9hnRSBzwdYS_LYpg
🍎کانال دکتر داود
@Dr_davoud
✳️ اینستاگرام
https://instagram.com/dr_davoud