💠 ارزن رو پودر کنید، با آرد جو، آرد گندم، آرد سنجد، توت خشک، بادام و فندق (از هرکدام یه قاشق غذاخوری) با آب بپزید، سپس شیره انگور اضافه و میل کنید. 🚫بدون سرخ کردن و اضافه نمودن روغن. 🔴نسخه ها اینترنتی نیست؛ انتشار با ذکر منبع مجاز است؛تشکر که در ترویج طب سنتی کوشا هستید_دکتر داود ‌ ☺️ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ برای دیدن بقیه کلیپ ها وارد پیج روبیکا دکتر داود شوید👇🏻😍 https://rubika.ir/drdavoud 🍀کانال دکتر داود↙️ https://eitaa.com/joinchat/1568997376C7c10c111af 🍀ارتباط با تیم دکتر داود↙️ @dr_davoud