🍛 🍲 📜مواد لازم : گوشت با استخون نیم کیلو برنج یک ونیم لیوان عدس سه چهارم لیوان پیاز درشت دوتا تمبر هندی ۳۰۰ گرم نعنا خشک دو قاشق غذا خوری نمک، روغ 💌 اینجوری درست کنید دو لیوان آب جوش را با تمبرهندی مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حدود یک ساعت خیس بخوره بعد صافش کنید. تو ظرف دیگه، گوشت رو با آب، زردچوبه و یک عدد پیاز بپزید. استخوناشو جدا کرده و گوشت را ریش ریش کنید. برنج رو به آب گوشت اضافه کرده و بپزید. حالا عدس و گوشت را اضافه کرده و وقتی عدس کاملا پخت محلول تمبر هندی را اضافه کرده. آب غذا رو اندازه کنید. با هم زدن آش می تونید لعاب برنج را درآورده و آش را غلیظ تر کنید. در این مرحله پیاز داغ و نعنا داغ را به آش اضافه کنید و نمک آن را تنظیم کنید. 🔴نسخه ها اینترنتی نیست؛ انتشار با ذکر منبع مجاز است؛تشکر که در ترویج طب سنتی کوشا هستید_دکتر داود ⬅️ ‌┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ کانال محصولات داود منیری 👇🏻 @dr_product 🍀کانال داود منیری ↙️ https://eitaa.com/joinchat/1568997376C7c10c111af 🍀ارتباط با تیم داود منیری↙️ @dr_davoud