🍛
#آش_تمبر_هندی🍲
📜مواد لازم :
گوشت با استخون نیم کیلو
برنج یک ونیم لیوان
عدس سه چهارم لیوان
پیاز درشت دوتا
تمبر هندی ۳۰۰ گرم
نعنا خشک دو قاشق غذا خوری
نمک، روغ
💌
اینجوری درست کنید
دو لیوان آب جوش را با تمبرهندی مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حدود یک ساعت خیس بخوره بعد صافش کنید. تو ظرف دیگه، گوشت رو با آب، زردچوبه و یک عدد پیاز بپزید. استخوناشو جدا کرده و گوشت را ریش ریش کنید. برنج رو به آب گوشت اضافه کرده و بپزید. حالا عدس و گوشت را اضافه کرده و وقتی عدس کاملا پخت محلول تمبر هندی را اضافه کرده.
آب غذا رو اندازه کنید. با هم زدن آش می تونید لعاب برنج را درآورده و آش را غلیظ تر کنید. در این مرحله پیاز داغ و نعنا داغ را به آش اضافه کنید و نمک آن را تنظیم کنید.
🔴
نسخه ها اینترنتی نیست؛ انتشار با ذکر منبع مجاز است؛تشکر که در ترویج طب سنتی کوشا هستید_دکتر داود
#اشتراک_فراموش_نشه⬅️
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
کانال محصولات داود منیری 👇🏻
@dr_product
🍀کانال داود منیری ↙️
https://eitaa.com/joinchat/1568997376C7c10c111af
🍀ارتباط با تیم داود منیری↙️
@dr_davoud