°°🌸°✨°🌸°‌✨° °✨ 🍃 ↫✨ هلیم گوشت و شیر 🔸↫ ۲۵۰ گرم گوشت با ۲ کیلو شیر طبیعی گاو برای دو نفر؛زنجفیل؛ آویشن؛ دارچین و کمی سویق-گندم و جو و نخود. 🔸↫ ابتدا گوشت(گوسفند) را- اگر چرخ کرده باشد بهتر است-؛ بگذارید با شیری که قبلا جوشیده بپزد؛ یادتان باشد باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. 🔸↫ اگر زنجفیل اذیت تان نمیکند با کمی دارچین و آویشن در ظرف بریزید؛ و در مرحله آخر پخت یا چند دقیقه پس از پختن کمی سویق گندم و جو و نخود در آن بریزید؛ مدت یکساعت طول میکشد تا آماده شود. 🔅↫ هر وقت شیر کم شد دوباره شیر روی گوشت در حال پخت بریزید. زمانی که آماده شد با کمی عسل و روغن زیتون میل کنید. بقیه هلیم را در یخچال نگهداری کنید. بسیار مفید برای ضعف بدن و قلب و ...❗️ °✨° °🌸°✨°🌸°✨° https://eitaa.com/joinchat/3108569448Cb027a4d4a9