°°🌸°✨°🌸°✨°
°✨
🍃
#جوانان_روغن_نباتی
📋حتماً این یادداشت را بخوانند
❌اصلاً روغن نباتی«جامد و مایع» مصرف نکنید❌
⇦✨معرفی روغن های مرغوب
⇦✨بدن انسان سه ماده حیاتی و مهم نیاز دارد:
🔺آب
▪️نمک
🔻روغن
✍اما متاسفانه با دسیسه های استعمار پیر، هر سه ماده مذکور که در دسترس مسلمین قرار گرفته به آلودگی و فساد کشیده شده که نتیجتاً بدن اکثر مردم جامعه ما دچار مرض های عجیب و غریب شده است.
✍طبیعت این روغن نباتی «جامد و مایع» که امروزه مصرف میگردد پاییزی است یعنی این روغن؛ روغن سرد و مخصوص آهن آلات و دستگاههای فلزی است نه بدن انسان.
✍در حالی که روغن محلی «کره حیوانی»، روغن دنبه، روغن پیه، روغن کنجد و روغن زیتون؛ روغن بهاری هستند و آن روغنی که برای بدن انسان نیاز است روغن بهاری است نه روغن سرد ِ مخصوص آهن آلات
✍مصرف روغن های نباتی در بدن باعث رسوب کلسترول در دیواره رگ ها، تنگی عروق قلب، افزایش فشار خون و افزایش کلسترول بد خون و کاهش کلسترول خوب خون می گردد
✍اگر امروزه شاهد ظهور و بروز انواع بیماری های جدید هستیم علت عمده اش مصرف روغن های نباتی «جامد و مایع» می باشد و نیز این سستی و بی حالی و ضعف جسمانی که سراغ جوان ها آمده نتیجه مصرف همین روغن هاست
✍جوانهای قدیم که همان سالخوردگان امروز هستند بدن هایی قوی و تنومند داشته و دارند که ساعت ها فعالیت می کنند بدون اینکه خسته شوند اما جوانهای امروزی با ده دقیقه فعالیت بدنی دچار سستی و رخوت شده و به نفس نفس می افتند و اگر به مزاح گفته می شود اینها جوان های روغن نباتی هستند این مزاح اما متاسفانه واقعیت است پس به هوش باشیم .
✍اگر کسی دنبال راهکار اصلاح تغذیه ، ارکان تندرستی و تعدیل مزاج می گردد بداند که اگر در تغذیه خود فقط همین مصرف روغن خوب را مدّ نظر قرار دهد بلاشک از بروز 50 درصد بیماری ها بیمه شده و خود را ایمن نموده و مابقی «یعنی 50 درصد دیگر سلامتی» در موارد ذیل خلاصه می گردد :
✍مصرف نمک خوب «نمک دریا یا کوه ؛ نه نمک تصفیه شده کارخانه ها»، آب سالم، پرهیز از غذاهای ساندویچی، فست فودی، فریز شده، زودپزشده و کلیه خوراکی های کارخانه ای «به علت مواد نگهدارنده»، استفاده از ظروف مسی و برنجی و سفالی لعابی به جای ظروف آلومنیوم و استیل و انجام حجامت
✍لذا به جای استفاده از روغن های نباتی جامد و مایع ، از روغن های حیوانی ؛ روغن محلی «یا کره حیوانی گاو»، روغن دنبه و روغن پیه یا روغن زیتون و کنجد «روغن ارده از کنجد بهتر است» استفاده شود.
⇦✨مصرف روغن های مورد تایید در غذاهای ذیل پیشنهاد می گردد :
✍سرخ کردنی ها : روغن کنجد
✍برنج : روغن حیوانی حاصله از کره حیوانی گاو ، روغن کنجد یا زیتون
✍سالاد فصل و نیز سالاد شیرازی : روغن زیتون
✍غذاهای خورشتی و آبگوشتی : روغن حیوانی گاو ، روغن دنبه و پیه و روغن کنجد
°✨°
°🌸°✨°🌸°✨°
https://eitaa.com/joinchat/3108569448Cb027a4d4a9