اهم سخنان دکتر سعید
#جلیلی در نشست با بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران در حسینیه جماران
کار بزرگ حضرت امام، امتداد دادن اسلام علیکم ناب پیراسته از تحجر و التقاط به شئون اداره کشور و جامعه بود؛ کار بزرگ مردم انتخاب این مسیر و ایستادن تا بذل جان و فرزندان در این مسیر بود.
دشمن هر زمان که از ابزار زور نومید شود، به تزویر رو میآورد. هر وقت به پشت خیمه برسید قرآن بالای نیزه میبرد.
ممکن است دشمنی که با ابزار و زور نتوانسته شما را از مسیرتان بازدارد، اما با القای یک تحلیل غلط جامعۀ بدون تحلیل درست را به تردید بیندازد تا آن را یا به انصراف از مبارزه وادارد یا به انحراف در مبارزه بکشاند.
قرآن به ما خبر داده است که تا حرکتی مقدس و مبارزهای برای پیشرفت و تعالی شروع میشود، هم کسانی از برون مانع میآفرینند، هم کسانی در ردیف منافقین دل مردم را خالی میکنند و از درونِ شما دعوت به ارتجاع میکنند.
در شرایطی که دشمن میخواست تا صادرات نفت ایران صفر شود، عدهای به جای تکیه بر تواناییهایی که دارید، با پوشاندن همین دستاوردها و داشتههای شما کار او را تکمیل میکردند. اگر توانمندیای داشته باشی، اما درک درست نداشته باشی و در موقعش از آن بهره نبری، زمان از دستت خواهد رفت و او به هدفش خواهد رسید.
امروز فجر 1400 شما فجری است که دشمن شما به صراحت به شکست فاحش خود اعتراف کرده و اذعان کرده ایران عقب که نرفت قویتر هم شد. حالا در این میانۀ پیروزی، دشمن معترف به شکست به تزویر رو میآورد ناگهان مسائلی فرعی مطرح میکنند که فلانی نامه نوشت یا نه، چند صفحه بود یا نبود؟ موضوع مگر این است! صحنه را ببینید.
حالا دشمن معترف به شکست، چاره را در تزویر میبیند؛ تدبیر ما در برابر تزویر او چه باید باشد؟ یکی آنها همین است که همین پیروزی روشن شود و نگذاریم پوشانده شود.
دشمنی که میخواست شما را منزوی کند، حالا خود اعتراف میکند منزوی شده و با دیگران به چالش خورده؛ چالش کشورها با دشمن شما برای فرصت است یا تهدید؟! اما میبینید عدهای همین فرصت را وارونه میخواهند جلوه دهند!
از طنزهای روزگار این است انان که ادعای ازادی اندیشی دارند و مدام میگویند باید بگذاریم حرف زده شود و نقد شود، نگران شده اند که چرا یک نفر یک نامۀ انتقادی نوشته!
مواظب باشید مسائل فرعی ما را از مسائل اصلی باز ندارد. شناخت و پیگیری مسائل اصلی یک جبهۀ عمومی میطلبد تا افراد به وسع خود با حرکتی مستمر در ابعاد مختلف به تأیید و تصحیح و تکمیل بپردازند. آن وحدت کلمهای که امام میخواست همین است، حرکتی جبههای به سوی آن اهداف متعالی.
ما فقط نباید در مقاومت نمونه باشیم، باید در پیشرفت هم نمونه باشیم. باید در مشورت هم نمونه باشیم. در این که نظرهای مختلف را در موضوعات مختلف بشنویم و دنبال کنیم و بر این مبنا کارها را تأیید و تصحیح کنیم هم باید نمونه باشیم و در این دوره باید با یک کار جبههای کار شایستهای در این زمینه هم شکل بگیرد.
اینکه امروز او که در موضع شکستی است که خود اعتراف میکند بخواهد بیاید برای ما شرط بگذارد، همان قدر مضحک است که آلمان نازی در پایان جنگ جهانی دوم که شکست خورده بخواهد شرط بگذارد و بگوید نه باید بیایید گفت و گو کنید!