طرز تهیه : 🌷 یک عدد کبوتر (بهتر است در قفس نباشد) + نصف لیوان نخود+ یک عدد پیاز متوسط با آب سرد را در دیزی سنگی، ریخته و در آن را قدری باز گذاشته تا سَر نرود؛ 🌷 بعد حدود ۴-۵ ساعت با فرو رفتن چنگال در آن، از پختن آن مطمئن می شویم. 🌹 چنانچه تمایل به کبابی آن باشد، بعد از طبخ آن، بوسیله برس کاور روغن کنجد زده و سپس روی ذغال کباب شود. 👈 غذا یا نوشیدنی که توصیه ایی به مصرف ندارد؛ بدلیل جذب بیشتر، بهتر است شب استفاده شود. 🌹 بهترین گوشت کبوتر است که به دلیل پرواز در آسمان بیشترین ویتامینD را دارد. 🌹 به جهت و قوای جسمی و جنسی چند ق از آب عصاره ی آن، جایگزین نیروی تحلیل رفته ی بدن است. 🌷 را ترمیم کرده و یکی از غذاهای توصیه شده در ناباروری ست. 🌹🌷 امیرالمومنین ع : بهترین گوشت، گوشت کبوتر است که پرواز کرده است یا نزدیک است پرواز کند. المحاسن ج۲ ص۴۷۵ https://eitaa.com/ehyaamreahlebeyt