بسم الله الرحمن الرحیم
نقش گفتار درمانی در انتخابات
قطعا حمایت مردمی از نظام سیاسی حاکم بر کشور ، یکی از مولفه های مهم قدرت و اقتدار هر نظام سیاسی است.
جمهوری اسلامی ایران نیز از ابتدا روی عنصر مشارکت و حمایت مردمی تاکید داشته و بر همین اساس انتخابات را در ساختار سیاسی خود گنجانده است.
همیشه اینطور بوده که وقتی نزدیک فصل انتخابات میشویم، دلسوزان نظام و کسانی که به جمهوری اسلامی علاقه مند هستند به تلاش و تکاپو می افتند تا میزان مشارکت مردم در انتخابات را افزایش دهند و از این رهگذر به تقویت نظام جمهوری اسلامی کمک کنند.
اما نکته بسیار مهمی که تقریبا همه دلسوزان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی از آن غفلت دارند و یا تغافل میکنند این است که:
مهمترین عامل در افزایش مشارکت مردم در انتخابات، عملکرد مسئولان است نه تبلیغات و گفتار درمانی!
متاسفانه علیرغم پیشرفتهای فراوانی که در زمینه های اقتصادی و خدماتی و علمی و دفاعی و بین المللی داشته ایم اما مسئولان نظام جمهوری اسلامی در زمینه مبارزه با فساد و تبعیض و نابسامانیهای فرهنگی و برقراری عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی، کارنامه قابل قبولی ندارند.
اینکه بسیاری از طلاب عزیز در فصل انتخابات ناگهان دلسوز انقلاب و نظام میشوند و تلاش میکنند با گفتار درمانی مردم را متقاعد به مشارکت حداکثری در انتخابات کنند اما پس از انتخابات، سیاست ماله کشی را در قبال عملکرد مخرب مسئولان در پیش میگیرند مایه تاسف است.
از طرف دیگر، مسئولان عالی نظام جمهوری اسلامی باید به این موضوع عنایت داشته باشند که:
افزایش مشارکت مردم در انتخابات معلول و محصول افزایش امید و علاقه مردم به نظام جمهوری اسلامی است.
و افزایش امید و علاقه مردم به جمهوری اسلامی، معلول و محصول برقراری عدالت و مبارزه بی امان با هرگونه فساد و تبعیض و نیز هدایت فکری و بصیرت افزایی از طریق رسانه های عمومی و حکومتی است!
پس راهکار افزایش مشارکت در انتخابات، گفتاردرمانی نیست! بلکه اتخاذ تدابیر لازم جهت اصلاح عملکرد مسئولان نظام در برقراری عدالت است.
متاسفانه یکی از مهمترین مشکلاتی که در این دوره انتخابات وجود دارد ، سلب اعتماد اقشار مذهبی جامعه است.
روشن است که اقشار مذهبی و حزب اللهی، بزرگترین و مهمترین سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی هستند.
متاسفانه نوع عملکرد مسئولان جمهوری اسلامی در عرصه مبارزه با فساد و فحشاء و بی بندباری و بی حجابی و بی عفتی و ولنگاری چه در فضای مجازی چه در فضای حقیقی، موجب دلسردی و ناامیدی بسیاری از اقشار مذهبی شده است.
بنده شخصا به عنوان یک طلبه که همیشه طرفدار نظام اسلامی بوده ام این دلسردی و ناامیدی را در خودم احساس میکنم.
یعنی ما از اینکه جمهوری اسلامی به مقوله عفاف و حجاب رسیدگی جدی کند و بساط ولنگاری و هرزگی خیابانی را جمع کند کاملا ناامید شده ایم و مطمئن هستیم که وضعیت عفاف عمومی بدتر از این خواهد شد و بهتر نخواهد شد و مهمترین دلیلش هم این است که به وضوح میبینیم این موضوع برای مسئولانی که در رأس قدرت هستند اهمیت و اولویتی ندارد.
خب، اگر قرار نیست جمهوری اسلامی، احکام اسلام را و آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی را در جامعه دنبال و اجرا کند ، و اگر قرار است مسئولان جمهوری اسلامی با عملکرد خود، خون شهدا را پایمال کنند و به ارزشهای والای انقلاب اسلامی پشت کنند، پس ما چرا نسبت به مشارکت در انتخابات و افزایش اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی احساس وظیفه و احساس تکلیف کنیم؟
شاید این نتیجه گیری غلط باشد اما مهم این است که عملکرد مسئولین جمهوری اسلامی به چنین شائبه ها و استنتاج ها و دلسردی ها و ناامیدی هایی دامن زده است و طبعا نتایج تلخش نیز دامنگیر مسئولان جمهوری اسلامی خواهد شد.
قبلا هم بارها گفته ام که بزرگترین اشتباه جمهوری اسلامی ، بی توجهی به مطالبات اقشار مذهبی و حزب اللهی است! چون اینها مهمترین سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی هستند.
اگر جمهوری اسلامی در اجرای احکام اسلام در سطح جامعه کوتاهی و سهل انگاری کند - که متاسفانه کرده است- قطعا سیلی خواهد خورد! و این سنت الهی است و خدا با هیچ قوم و گروهی ، تعارف ندارد..
ان تنصروا الله ینصرکم مفهوم دارد یعنی اگر دین خدا را یاری نکنید خدا هم شما را کمک نخواهد کرد و اگر خدا کسی را کمک نکند قطعا شکست خواهد خورد
🌐کانال
شیخ محمد حسن قمی