🔸مورچه جایگزین گوشت میشود؟🐜
🔹دانشمندان در انجمنشیمی آمریکا به دنبال جایگزینی برای گوشت بودند و مورچه را گزینه ای عالی یافتند. آنها 4 نوع مختلف مورچه را مزه کردند و نتیجه این بود:
🔹مورچه سیاه: طعم سرکه رقیق
🔹مورچه بافنده: طعم شیرین با طعمی از کارامل
🔹مورچه چیکاتانا: طعم خامه ای با طعمی از گردو بو داده
🔹مورچه خاردار: طعم ترش قوی
🔹دانشمندان می گویند که به زودی ممکن است گوشت را کنار بگذاریم و به خوردن مورچه روی بیاوریم زیرا مورچه سالم، سرشار از پروتئین، اسیدهای آمینه و ویتامین است.
@EjtemaeeMashhad