🌸 🌸 ⁉️آیا میدانید؟ 🍉مربای پوست هندوانه با عسل و شکر برای درمان برسام (التهاب پرده‌ی میان کبد و قلب)، وسواس، پیسی (برص، ویتیلیگو)، درد سینه، ضعف معده و تقویت هاضمه مفید است. 🍉مصرف فالوده‌ی هندوانه و سکنجبین در درمان یرقان (زردی)، دفع مواد صفراوی سوزاننده، اصلاح هضم، شکستن سنگ کلیه مفید بوده و ادرار آور نیز است. 🍉آشامیدن آب هندوانه با شکر بسیار سردی‌بخش است (مناسب افرادی که غلبه‌ی گرمی و خشکی دارند). 🍉آشامیدن آب هندوانه با شیر در رفع بیماری‌های سوداوی مفید است. 🍉آشامیدن آب هندوانه با تمرهندی در دفع مواد صفراوی، خارش‌های پوستی و اگزما مفید است. 🍉آشامیدن آب هندوانه با شیر خشت در رفع تب‌های گرم و اخلاط نامناسب مفید است. 🍉بهترین زمان مصرف هندوانه ما بین دو وعده غذا است. ⚠️بلافاصله بعد از غذا خوردن هندوانه مفسد هضم و ناشتا خوردن آن نیز مضر است؛ به خصوص زمانی که هوا گرم و عطش بسیار غالب باشد. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ✧❁ @elalhabibk 🏴 ❁✧