🔹در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج اسفناج این گونه آمده است که : 🔹مزاج آن سرد و تر است. 🔹غرغره آب آن جهت گلودرد، سنگ کلیه و سوزش ادرار مفید است. 🔹مُلَّیِن است. استفاده از آن در آش‌های سبک موجب رفع یبوست مزاج و بهبود سرفه‌های خشک می‌شود. 🔹در کاهش التهاب و تشنگی مفید است. 🔹هضم راحتی دارد و مصرف آن در افرادی که معده ضعیف دارند مناسب است. 🔹برای سینه و درد ریه گرم مفید است. 🔹زخم های شدید را با اسفناج درمان کنید. برگ های اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید. ضماد بسیار قوی برای زخم های شدید است*. 💟 @tebiranii2 *