نان عرش🤔 جهت پخت این نان از آرد کامل گندم (بدون سبوس گیری) استفاده شده است. به منظور کنترل کیفیت و دلایل دیگر گندم مورد استفاده مستقیما از کشاورز تهیه می شود و وارد سیلوها نمی شود. تخمیر این نان با کمک خمیر ترش انجام می شود؛ خمیر ترش زمان تخمیر را بالا می برد و عطر خوبی به نان می دهد، حداقل زمان تخمیر استاندارد 2 ساعت می باشد که با استفاده از خمیر ترش این امر میسر می گردد.  پخت این نان در تنورگلی می باشد و به مدت مناسبی جهت پخت، داخل تنور قرار می گیرد. 🌸فروشگاه عطاری ابا🌸 عرضه محصولات سالم، ارگانیک، رژیمی لینک کانال سبل السلام: https://eitaa.com/erisonteb ✅در صورت تمایل دوستان خود را به کانال دعوت نمایید