┉❈♡﷽♡❈┉ ✍🏻 آیا میدانید چرا هنگام طبخ غذا از دم کنی روی ظروف استفاده می شود : 🔻دم کنی وسیله ای است که کار باز بودن درب غذا و گذاشتن درب آن را بعد از پختن انجام می دهد درواقع سموم را دفع و مواد مفید را نگه داری میکند و اجازه دفع نمی دهد.دم کنی باید از جنس حصیر ،پارچه های پنبه ای و نخی باشد . 🔻امروزه دم کنی ها از جنس پشم شیشه می باشد و باعث می شود سموم پشم شیشه وارد غذا و سپس وارد بدن ماشود .که این سموم عوارضی سوء برای ما ایجاد میکند از جمله ایجاد ناراحتی های معده و سینه که شایع می باشد. 📚دکتر حسین روازاده ♥️☜کـانـال طــب اهـل بیـت علیـهـم السـلام @teb_ahloolbett @teb_ahloolbett •┈••✾❀🍎❀✾••┈•