این شربت از مویز و کشمش (نوعاً مویز هسته‌دار) درست می‌شود و مقدار زیادی زعفران دارد و درست کردن آن راحت نیست و هزینه‌بر است، امام رضا (ع) بسیار به این شربت توصیه نموده‌اند، ایشان فرموده‌اند که اگر کسی بعد از غذا این شربت را بخورد از بسیاری بیماری‌ها ایمن می‌شود. این شربت برای بیماری هم مفید است و برای هضم غذا هم مفید است. این شربت در حال حاضر در مشهد و نیز توسط آستان قدس تولید می‌شود. این شربت سفت است و باید مقداری از آن (حدود یک قاشق) را در یک لیوان آب حل کرد و نوشید. در روایت آمده: «فاشرب من هذا الشراب مقدار ثلاثة أقداح بعد طعامك، فإذا فعلت ذلك فقد أمنت بإذن الله تعالى يومك وليلتك من الأوجاع الباردة المزمنة كالنقرس... وبعض أوجاع الكبد والطحال والمعاء والأحشاء.»[13] یعنی «این (شربت امام رضا (ع)) را بعد از غذا به‌اندازه سه لیوان بنوش، به اذن خدا ایمن می‌شوی از بیماری‌های سرد و مزمن مانند نقرس... و بعضی بیماری‌های و و 🌻@eslahesabk🌻