یا مشتی مواد لازم : 100 گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده 200 گرم زردک 1/4 لیوان سرکه خانگی ترجیحا قرمز 3 قاشق شیره انگور یا خرما یا شکرکمتر 2 قاشق آرد نخودچی 1 عدد تخم مرغ دلخواه نمک فلفل و زردچوبه زنجفیل و دارچین به میزان لازم 1 قاشق جای خوری پودر انبه دلخواه طرز تهیه: با رنده ریز بعد از تراشیدن پوست رنده کنید و با گوشت و پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زردچوبه تفت داده شده مخلوط کنید اگه آبدار بود زردک و پیاز آبش را جدا کنید ولی در مخلوط چاشنی استفاده کنید ولی من جدا نکردم مثل هویج آبدار نبودیک ساعت در یخچال بگذارید مثل کباب لقمه درست کنید یک بیضی تو پر البته تو پخت و سرخ کردن کوچکتر می شه.در ظرف نچسب سرخ کنید بعد شیره انگور و سرکه قاطی کنید میزان این دو نسبت بهم کاملا سلیقه ای ست من ملس دوست دارم‌نه ترشی غالب نه شیرینی غالب با شعله کم این مواد را روی کباب بریزید و بذارین حسابی داخل کباب ها نفوذ کنه و اصطلاحا به خوردش بره مواظب باشید نسوزه نون یا برنج میل بفرمایید طعم فسنجون و کمی متفاوت از سایت کوکپد 🌻@eslahesabk🌻