روش دوم تهیه
#سکنجبین
سرکه خانگی به مقدار لازم،مثلا یک لیوان
نعنای خشک دو قاشق غذا خوری
عسل یا شکر قهوه ای(نیشکر) دو برابر سرکه
نخست، سرکه را روی اجاق گاز می گذاریم تا خوب بجوشد ،به همراه نعنا، پس از ۵ دقیقه جوشیدن ،زیر
#سرکه را خاموش میکنیم و عسل یا شکر نیشکر را اضافه می کنیم، و خوب هم می زنیم، پس از صافی رد می کنیم و پس از سرد شدن در ظرف شیشه ای قرار می دهیم.
برای استفاده حتما دو برابر آب اضافه می کنیم و میل می کنیم.
زاهدی
@eslamiteb_tabrizian
@tebeeslami_tabrizian
https://gap.im/tebeeslami_tabrizian