✍
#جوش_شیرین چرا⁉️
💢
#جوش_شیرین یک ماده معروف است که برای طبخ
#نان مورد استفاده قرار می گیرد و همیشه مورد انتقاد مردم و
#پزشکان بوده است. به جهت آن که باعث زخم معده شده و در ضمن مانع جذب
#ویتامین ها بخصوص گروه
#ویتامین B می باشد
♨️
#جوش_شیرین در مقایسه با
#اوکالیپتوس ،
#تخم گشنیز ،
#آویشن و امثال آن برای بخور مزیتی ندارد
⭕️باید تحقیق شود که بخور این دارو برای بافت خشک
#ریه چه عوارضی دارد❗️آیا همانند تأثیرش در دستگاه گوارش ویتامین ها را در ریه از بین می برد یا نه❓با توجه به این که
#ریه بطور مستقیم خون را با هوای استنشاقی در آمیخته و به قلب می رساند
🔰اثری ک ما در عمل از
#بخور #جوش_شیرین دیدیم چیزی برتر از بخورهای دیگر ندارد. تازه بخورهای گیاهی هوای اتاق را هم ضد عفونی می کنند
✅مرطوب کردن
#حنجره و
#ریه به هرحال احساس خوبی به انسان می دهد حتی با بخور آب به تنهایی
🚫ادعای درمان
#کرونا با بخور جوش شیرین صحت ندارد و از مصادیق ( توهم درمان) است
❇️وقتی این همه داروهای گیاهی خوب و آزمایش شده برای بخور هست چرا باید سراغ بخور با مواد شیمیایی رفت که این همه سؤال برانگیز هم هست❓
💠💠استاد
#سیدمحمد_موسوی
مجله طب اسلامی
@eslamteb