.
#پیشنهادحفظ_یک_آیه_دردوروز
✍️ همراه با نکتهها و پیامهای آیه
#اختصاصی👈
@etedalhamrah
سهم امروز، پیامهای 👇👇
#آیه۷۳سوره_اعراف
🌷و إِلَى ثَمُودَ أَخَاهُمْ صَالِحاً قَالَ يَاقَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ مَا لَكُم مِّنْ إِلَهٍ غَيْرُهُ قَدْ جَآءَتْكُم بَيِّنَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ هَذِهِ نَاقَةُ اللَّهِ لَكُمْ ءَايَةً فَذَرُوهَا تَأْكُلْ فِى أَرْضِ اللَّهِ وَ لَا تَمَسُّوهَا بِسُوءٍ فَيَأْخُذَكُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ
🌷 ترجمه 👇
و به سوى قوم ثمود، برادرشان صالح را (فرستادیم. او نیز مثل حضرت نوح و هود در دعوت مردم به توحید) گفت: اى قوم من! (تنها) خدا را بپرستید، براى شما معبودى جز او نیست. همانا از طرف پروردگارتان معجزه و دلیلى آشكار براى شما آمده است. این شتر ماده (از جانب) خداوند براى شما آیه ونشانه است، (مزاحم آن نشوید و) بگذارید در زمین خدا بچرد، و گزندى به آن نرسانید كه عذابى دردناك شمارا خواهد گرفت.
🌷 نکتهها👇👇
در قرآن، هفت مرتبه از ناقه و بیست و شش بار از قوم ثمود نام برده شده است. ماجراى قوم ثمود در سورههاى شعرا، قمر، شمس و هود آمده است.
معجزه با كارهاى خارقالعاده و عجیب بشرى تفاوتهاى زیادى دارد، از جمله:
الف: معجزه، نیاز به تمرین، تحصیل و تجربه ندارد، ولى كارهاى خارقالعاده دیگر، نیاز به تمرین، تلقین و تحصیل دارد.
ب: معجزه از اشخاص خوش سابقه و معصوم صادر مىشود، ولى كارهاى نادر و خارقالعاده دیگر، از افراد نااهل نیز ممكن است صادر شود.
ج: هدف از معجزه، اتمام حجّت و ارشاد و هدایت مردم است، ولى هدف دیگران خودنمایى، شهرت، كسب مال و ایجاد سرگرمى است.
د: كار پیامبران در معجزه، لزوماً همراه با تحدّى و مبارزطلبى و ادّعاى عجز دیگران است، امّا در كار نوابغ و مخترعان و مرتاضان این علائم و نشانهها لزومى ندارد.
در حدیث مىخوانیم: شترى كه قوم ثمود تقاضا كردند، شتر قرمز پر كرك حامله و بسیار بزرگ بود. [164] البتّه نوع تقاضاى مردم از انبیا، گاهى مربوط به شرایط فكرى و زمینهى اجتماعى و اقتصادى مردم در آن زمان بوده است، شاید اگر امروز نیز پیامبرى ظهور مىكرد، درخواست خروج هواپیما از دل كوه را از او مىكردند.
به هر حال این شتر امتیازات منحصر به فردى داشت كه ناقةاللّه نامیده شد، بدون تماس با شترى دیگر، حامله از دل كوه بیرون آمد و پس از خروج وضع حمل كرد و یك روز در میان، تمام آبِ شهر را مىخورد و در عوض در آن روز به همهى آنان شیر مىداد، و این اعجاز الهى بود كه مانند آن را نمىتوانستند بیاورند و اتمام حجّتى بود كه سوءقصد به آن، عذاب خدا را در پى داشت. [165]
🌷 پینوشتها 👇
164) تفسیر نورالثقلین
165) تفسیر منهجالصادقین
تفسير نور 👆
💗 پیامهای آیه را فردا بخوانید💓
#اعتدال 👇👇
«ایتا»، «تلگرام» و «سروش»
ا👈
@etedalhamrah
#انتشار با حذف يا تغيير لينك
#آزاد
.