✅ چند توصیه : 🔸کسانی که در هوای گرم دچار سردرد می شوند از خوردن پیاز خام (به خصوص پیاز سرخ کشیده) در تابستان به طور جد پرهیز کنند. 🔸پیاز خام بیشتر حالت دارویی دارد (کیفیت های گرمی و خشکی بدن را افزایش می دهد) و پیاز پخته بیشتر حالت غذایی دارد ولی از آن خلط های غلیظ سوداوی و بلغمی حاصل می شود. 🔸بنابراین کسانی که دچار غلظت خون و انسداد های عروقی هستند باید در مصرف پیاز پخته زیاده روی نکنند. البته مقدار متوسطی از پیاز خام سفید شیرین می تواند به کاهش غلظت خون و بهبود جریان آن کمک کند. 🔸پیاز برای سرد مزاجان چاق، مفید است. زیرا موجب باز شدن مجاری گوارشی و پاکسازی معده و دفع بیشتر ادرار می شود. 🔸زیاده روی، پیاز برای گرم مزاجان زیان آور است و با طبع آنان سازگار نیست. 🔸پیاز (به خصوص پیاز سرخ تند و تیز) می تواند موجب سردرد گرم مزاجان شود تا جایی که حتی بوییدن آن نیز می تواند سردرد ایجاد کند. چنین افرادی در صورت تمایل به مصرف پیاز باید فقط مقدار اندکی پیاز سفید گرد شیرین میل کنند و یا ترشی آن را مصرف کنند. 🔸زیاده روی در مصرف پیاز سرخ شده در روغن هم تولید منی را بسیار زیاد می کند و هم میل جنسی را افزایش می دهد. بنابراین مردان مجرد یا متأهلانی که همسر (باردار یا شیرده یا بیمار) دارند بهتر است از مصرف آن بپرهیزند. 🔸مصرف پیاز در هنگام سفر به مناطق سرد سیر سودمند دانسته شده است. @Etrat1339