#عدسی_گندم_🌺🌺🌺🌺🌺
روزو روزگارتون خوش 🌷🌷🌺🌺🌺
یه خوراک دوست داشتنی و مقوی و عالی .
چه صبحانه و چه شام بسیار عالی و خوش مزه 😍😍😍
.
برای ۳ نفر
گندم پوست کنده یا بلغور گندم نصف پیمانه
عدس یک پیمانه
سیب زمینی یک عدد
رب گوجه در صورت دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ ۲ ق غ ( درصورت دلخواه)
عصاره گوشت یا آب قلم در صورت تمایل
میشه هم گندم و هم بلغور گندم استفاده کرد. اگر گندم پوست کنده استفاده می کنید از قبل بخیسونید و بزارید بپزه و بعد از پخت له کنید و بعد استفاده کنید .
من برای راحت پختن و راحت اینکه دیگه له کردن هم نمی خواد از بلغور گندم استفاده کردم .
بلغور گندم و عدس رو از چند ساعت قبل خیسوندم و بعد داخل قابلمه ریختم و از عصاره گوشت استفاده کردم و اگر هم که آب قلم باشه چه بهتر که استفاده بشه . آب ریختم و گذاشتم که به خوبی بپزه .
سیب زمینی رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و تایم دادم که سیب زمینی هم بپزه و خوب جا بیفته . ریختن سیب زمینی هم دل به خواهیه .
پیاز داغ و رب گوجه هم باز بسته به علاقه داره که بخواید بریزید یا نه ، اگر برای کسی می خواید بدید که منع سرخ کردنی داره نریزید .
که اواخر پخت من رب گوجه و زردچوبه رو کمی تفت دادم و ریختم و یکی ، دو قاشق پیاز داغ هم اضافه کردم . نمک و فلفل رو هم تست کردم و ریختم .🍃🍃🍃🍃🍃👨🍳