کیک خیس با بافتی نرم ولطیف وسس فوق العاده خوشمزززززه که عمرا خورده باشید حتما امتحان کنید عزیزان این کیک هم با فر وهم بدون فرررر عالی میشه با فر دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت سی وپنج الی ۴۰ دقیقه بدون فر هم قابلمه رو به مدت ده الی ۱۵ دقیقه بزارید رو گاز با شعله متوسط بدون آب تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه یک سه پایه بزارید داخل قابلمه سه پایه هم ندارید یک رینگ بزارید ویک سینی به اندازه داخل قابلمه بزارید رو رینگ مواد لازم برای کیک اندازه لیوان دسته دار فرانسه با پیمانه هم همین مقدار آرد دو لیوان سر صاف تخم مرغ سه عدد روغن مایع یک سوم لیوان شکر دو سوم لیوان شیر نصف لیوان پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل مایع چند قطره پودر کاکائو رو با نصف روغن مخلوط کنید تخم مرغ ووانیل و شکر حدود ۴ الی ۵ دقیقه با همزن میزنیم سپس شیر میریزیم حدود یک دقیقه میزنیم بعدش روغن میریزیم در حد مخلوط بعدش ، مخلوط روغن و کاکائو میریزیم آخرین مرحله آرد وبیکینگ پودر که مخلوط والک کردیم در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند همزن میزنیم زیادی نزنید که پف کیک بخوابه میریزیم داخل قالب از قبل چرب شده رو توری ویا رینگ که داخل قابلمه گذاشتیم در قابلمه رو میزاریم به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه اگه در قابلمه تون کیپ نیست دم کنی بزارید روش. بعد از این مدت با خلال دندون تست کنید اگه بهش نچسپید کیک پخته گاز رو خاموش کنید .با سیخ چوبی چند سوراخ رو کیک ایجاد کرده توجه کنید تا ته کیک سوارخ نشه مواد لازم برای سس دو لیوان شیر ،یک چهارم لیوان روغن و دو قاشق پودر کاکائو باهم مخلوط کرده،شکریک چهارم لیوان میزاریم رو گاز تا بجوش بیاد دو سوم لیوان از این سس کنار میزاریم خنک که شد بریزید رو کیک سس خفن دو سوم لیوان سس که نگه داشته بودیم میزلریم رو گاز تا داغ بشه یک چهارم لیوان شکلات تخته ای میریزیم با حرارت سس شکلات آب میشه خنک که شد میریزیم روی کیک دو ساعتی بزارید یخچال و با یک لیوان شیر نووووش جان کنید طعم این کیک عااالیه حتما امتحان کنید.کیک و سس هر دو ولرم رو به سردی باشن 👨‍🍳