دانشمندان علوم غذایی با دستکاری ژنتیکی، نوع تازه‌ای از گوجه‌فرنگی را کشت کردند که برخلاف گوجه‌های عادی نه قرمز و زرد رنگ، بلکه ارغوانی یا بنفش است. به گزارش بی‌بی‌سی‌ جهانی، پروفسور «کتی مارتین» که این گوجه‌فرنگی را در پژوهشکده «نورویچ» تولید کرده است، خواص آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده‌ و «مغذی‌تر» بودن را شاخصه اصلی این محصول می‌داند. پیش از این سازمان غذا و داروی فدرال ایالات متحده (FDA) مجوز فروش گوجه فرنگی‌های بنفش را صادر و مصرف این نوع گوجه‌فرنگی که اصلاح ژنتیکی شده است را بی‌خطر اعلام کرده بود. با اینهمه، مخالفان غذاهای دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) تولید این گوجه‌فرنگی را یک «پروژه بیهوده» می‌دانند. اوایل سال ۲۰۲۳، دولت بریتانیابا تغییر قوانین مرتبط با سلامت و بهداشت، امکان تولید و فروش مواد غذایی تراریخته را در این کشور فراهم کرد. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 @fact_iw 💡