⚠️مصارف ژلاتین در صنعت غذایی: در صنعت شکلات و قنادی: برای ایجاد بافت شیشه ای،روکش کیک ها و عامل جلادهنده استفاده می شود. در آب میوه ها و نوشیدنی ها: به عنوان شفاف کننده کدورت آب میوه و کنسانتره استفاده می شود. در تهیه تافی ها،آبنبات های مغز دار،در محصولات قنادی، روکش کیک ها،آیسینگ ها به عنوان عامل جلادهنده. در صنعت گوشت و غذاهای آماده: برای تهیه سوسیس و کالباس به عنوان باند کننده آب، در غذاهای آماده،کنسروها، سسها و سوپهای آماده به عنوان غلظت دهنده و کاهش آب در دسترس برای میکروارگانیزمها. @fadaiyanrahbarii