⚠️مصارف ژلاتین در صنعت غذایی:
در صنعت شکلات و قنادی: برای ایجاد بافت شیشه ای،روکش کیک ها و عامل جلادهنده استفاده می شود.
در آب میوه ها و نوشیدنی ها: به عنوان شفاف کننده کدورت آب میوه و کنسانتره استفاده می شود.
در تهیه تافی ها،آبنبات های مغز دار،در محصولات قنادی، روکش کیک ها،آیسینگ ها به عنوان عامل جلادهنده.
در صنعت گوشت و غذاهای آماده: برای تهیه سوسیس و کالباس به عنوان باند کننده آب،
در غذاهای آماده،کنسروها، سسها و سوپهای آماده به عنوان غلظت دهنده و کاهش آب در دسترس برای میکروارگانیزمها.
@fadaiyanrahbarii