📌حذف یا کاهش مصرف باعث ابتلا به بیماریهای و 🍚 حذف "نمک طعام" از رژیم غذایی روزانه باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های قلبی و کلیوی!! 🍚 بر اساس تحقیقات مرکز "سنت لوک" که مرکز تخصصی تحقیقات قلب و گردش خون در آمریکاست، کاهش مصرف نمک طبیعی(و نه نمک تصفیه شده یددار) در وعده‌های غذایی عوارض جانبی زیادی دارد که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد و منجر به افزایش ضربان قلب می‌شود. 🍚 از دیگر عوارض مصرف کمتر از میزان نرمال نمک طبیعی، به خطر افتادن عملکرد کلیه‌ها، غیرفعال شدن غدد تیروئید، افزایش کلسترول در بدن و عاملی خطرناک برای دیابت است. 🍚 رژیم غذایی کم‌‌نمک باعث کاهش نیاز جنسی انسان می‌شود، احتمال بارداری را کاهش می‌دهد و بر وزن نوزادان هنگام تولد تأثیر منفی می‌گذارد. 🍚 مطالعات بالینی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی کم‌نمک می‌توانند خطر اختلال در نعوظ، خستگی و کاهش سن باروری زنان را افزایش دهند. 🍚 مصرف حداقلی نمک می‌تواند تغییراتی را در بدن ایجاد کند که منجر به مقاومت به انسولین، افزایش میل به قند، اشتهای خارج از کنترل و در نهایت گرسنگی داخلی می‌شود که بعضاً به‌عنوان "نیمه گرسنگی سلولی پنهان" شناخته شده و باعث افزایش وزن افراد می‌شود. ✍ منبع: خبرگزاری تسنیم @harimemehrvaarzy دعوتیدبه‌ فدائیان رهبری منتظران مهدی 👇 @fadaiyanrahbarii