یکی از مهمترین مؤلفههای قدرتِ جمهوری اسلامی، عمق راهبردی است. عمق راهبردی، یعنی نفوذ منطقهای و کارگردانی برای منطقه. حاجقاسم عزیز در تحقق عمق راهبردی بسیار مؤثر بود. یعنی در حقیقت شهید سلیمانی هم در حیاتش و هم با شهادتش برای ایران «قدرتآفرینی» کرد. مسئول تراز انقلاب، آدم تربیت شده در مکتب امام خمینی کسی است که بتواند برای کشور «قدرتآفرین» باشد. حاجقاسم اینچنین بود.
کشوری که قوی باشد، نه تنها در مدیریت کشورِ خود وابسته نیست، که برای منطقه و جهان هم میتواند کارگردانی کند.
من مسألۀ اصلی در کشور را این میدانم که نخبگان و خواص، مسئولین و مردم نقش خود را در تحقق ایرانِ قوی پیدا کنند. یعنی نقش و مسئولیت خود را در این که ایرانِ قوی داشته باشیم را بفهمیم. ایرانی که رسالتش «طراحی نقشۀ آینده جهان» است.
ایدۀ «اجتماعات دختران سلیمانی» با توجه به این موضوع شکل گرفت. یعنی بایستی عنصرِ زن - بهعنوان اثرگذارترین عنصر - اولاً ظرفیتهای خود را بشناسد، ثانیاً در مسیر تحققِ «ایرانِ قوی» این ظرفیت را بکار گیرد و ثالثاً مسألهاش «نظم نوین آیندۀ جهان» باشد و برای آن طرح بریزد و برنامهریزی کند.
این نظمدهی به جهان، بر اساس منظومۀ فکری انقلاب اسلامی، قطعاً از دالان و کانال «امتسازی» عبور میکند.
خب حالا الزامات و راهبردهای امتسازی چیست؟
اینها مسائل ماست. ذهن ما به این امور درگیر و مشغول است.
و ما بایستی نسبتِ موضوعاتی همچون «حرکت عمومی» و «حلقات میانی» که رهبر انقلاب در سخنرانی اول خرداد ۹۸ در جمع دانشجویان مطرح فرمودند را در این نقشه و پازل ببینیم.
@fakhrian_ir