دربارهٔ آجیل شب عید حواستان به این نکات باشد
🔹مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو: برخی سودجویان برای اینکه رنگ و لعاب قابل توجه به آجیل دهند از رنگهایی استفاده میکنند که به ظاهر زعفرانی است اما از رنگهای مصنوعی و بعضی موارد رنگهای خطرناکی استفاده میشود که برای سلامتی به شدت مضر است.
🔹تا جایی که امکان دارد آجیلهایی با رنگ طبیعی و کمنمک تهیه و مصرف کنید.
🔹در آجیل معمولاً نمک زیادی وجود دارد که برای مصرف کنندگان به خصوص مبتلایان به فشارخون خطرآفرین است. در صورت مصرف آجیل بوداده ترجیحاً آجیل خام یا کمنمک تهیه کنید.
🔹اگر آجیل در محیط مرطوب نگهداری شده و حالت نمزدگی داشته باشد، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچ و انواع میکروبهاست.
@Farsna -
Link