#عصاره_گوشت
#هشت_ماهگی
داخل یک ظرف سس خوری کوچک یک تکه گوشت رو میزاریم و درشو میبندیم و داخل قابلمه ای که آب ریخته شده می پزیم
🍒نکاتی که باید در نظر بگیریم:
🍅حداقل نصف شیشه باید درش آب باشه
🍅در قابلمه رو نباید ببندی
🍅حرارت زمانی که اب بجوش امد باید حرارت رو کم کنی بحدی که ریز ریز بجوشه
🍅 اگه شیشه رو زمانی که اب سرد هست داخل قابلمه بزارین نمیشکند
🍅زمانی که میخوای عصاره رو بگیری باید اول کمی به گوشت نمک بزنی بعد روی حرارت گاز کبابیش کنی
🍅البته نه اینکه بسوزه کمی گوشت رو داخل شیشه میزاری بعد به اندازه نصف شیشه مایونیز اب میریزی
🍅نباید گوشت بدون اب باشه
که تقریبا میشه 5/ تا 6 قاشق ( البته اون هم بستگی به میزان گوشتت داره )
اصلا چیز دیگه ای قاتیش نکنید
🍅زمانی که گوشت پخت بزار یدشیشه سرد بشه بعد درش رو باز کن احتمال شکستن داره
🍅آب گوشت رو صاف کن بعد گوشت رو بکوب یکم اب داغ روی گوشت بریز باز بکوب
و اب گوشت رو صاف کن بحدی که یواش یواش گوشت سفید رنگ بشه
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡••
@farzande_nikoo