داخل یک ظرف سس خوری کوچک یک تکه گوشت رو میزاریم و درشو میبندیم و داخل قابلمه ای که آب ریخته شده می پزیم 🍒نکاتی که باید در نظر بگیریم: 🍅حداقل نصف شیشه باید درش آب باشه 🍅در قابلمه رو نباید ببندی 🍅حرارت زمانی که اب بجوش امد باید حرارت رو کم کنی بحدی که ریز ریز بجوشه 🍅 اگه شیشه رو زمانی که اب سرد هست داخل قابلمه بزارین نمیشکند 🍅زمانی که میخوای عصاره رو بگیری باید اول کمی به گوشت نمک بزنی بعد روی حرارت گاز کبابیش کنی 🍅البته نه اینکه بسوزه کمی گوشت رو داخل شیشه میزاری بعد به اندازه نصف شیشه مایونیز اب میریزی 🍅نباید گوشت بدون اب باشه که تقریبا میشه 5/ تا 6 قاشق ( البته اون هم بستگی به میزان گوشتت داره ) اصلا چیز دیگه ای قاتیش نکنید 🍅زمانی که گوشت پخت بزار یدشیشه سرد بشه بعد درش رو باز کن احتمال شکستن داره 🍅آب گوشت رو صاف کن بعد گوشت رو بکوب یکم اب داغ روی گوشت بریز باز بکوب و اب گوشت رو صاف کن بحدی که یواش یواش گوشت سفید رنگ بشه ─━━━━⊱🐣⊰━━━━─ ♡•• @farzande_nikoo