(کَره ای) کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم نمک ۲ پنس وانیل ۱/۸ ق چ مواد را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید فر را روی درجه ۱۷۰ تنظیم کنید در ظرفی کره نرم شده و پودر قند الک شده و وانیل را بریزید و با دور تند ۲ دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود بعد سفیده را با نمک اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود اندازه ها رعایت شود تا خمیر نسبتا نرمی بدست بیاد و در قیف ماسوره انداخته شده بریزید که من از ما سوره گل رز استفاده کردم ودر سینی کاغذ روغنی انداخته شده به شکل دلخواه بزنید (۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید بهتر فرم میگیره) در فر گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید زمان بیشتر نشه چون این شیرینی زود می سوزد نکته: دمای فر برقی ۱۷۰ درجه دمای فر گازی ۱۵۰ درجه باشد. 👩‍🍳 .