17.02M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ساندویچ تنوری 𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید