8.68M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کیک شکلاتی مواد لازم: تخم مرغ ٢ عدد شکر نصف لیوان وانیل یک چهارم ق چ شیر ولرم نصف لیوان (داغ نباشه اصلا) روغن مایع یک سوم لیوان شکلات ذوب شده ٧۵ گرم آرد سفید قنادی یک لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان بیکینگ پودر نصف ق م 🌸 ✅ طرز تهیه: شکلات تخته ای خرد شده رو روی بخار آب کتری بذارید تا ذوب بشه. آرد سفید بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم سه مرتبه الک کنید بذارید کنار. تخم مرغ ، وانیل ، شکر رو ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و کرم رنگ شوند سپس شکلات تخته ای ذوب شده، شیرولرم (برای اینکه شکلات نبنده نباید سرد باشه، داغ هم نباشه که تخم مرغ ببنده) و روغن مایع رو اضافه کنید. مواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک دورانی بزنید. کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و مایه ی کیک را درون قالب با قطر ١۵ و ارتفاع ٩ ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو بار روی سطح کار بکوبید. داخل فر ۱۸۰ درجه ی از قبل گرم شده(برای فر های برقی که شامل مایکروفر و سولاردوم و توستر میشه بیست درجه کمتره دما یعنی باید صد و شصت باشه) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید‌. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته باشه(خلال دندون را در مرکز کیک فرو ببرید اگه تمیز خارج شد کیک پخته ولی اگه مواد چسبید بهش یعنی کیک کامل نپخته) زمان پخت با توجه به سایز قالب متغییره پ