چگونه در آشپزی تمیزکاری کنیم؟🤔 ▪️• دست‌های خود را پیش از کار با مواد غذایی و در هنگام تهیه غذاها بشویید ▪️• دست‌های خود را پس از رفتن به توالت بشویید ▪️• همه سطوح و تجهیزات مورد استفاده برای تهیه غذاها را بشویید و ضد عفونی کنید ▪️• آشپزخانه و مواد غذایی را در برابر حشرات، آفت و جانوران دیگر محافظت کنید چرا؟ ❗️درحالی‌که بیشتر میکروارگانیسم ها منجر به بیماری نمی‌شوند، اما میکروارگانیسم های خطرناکی وجود دارند که در خاک، آب، حیوانات و انسان‌ها یافت می‌شوند. این میکروارگانیسم ها روی دست‌ها، دستمال ها و تجهیزات آشپزخانه وجود دارند، به خصوص روی تختههای گوشت، و با کوچک‌ترین تماسی می‌توانند به مواد غذایی منتقل شود و منجر به بیماری‌های غذایی شوند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻