چگونه در آشپزی تمیزکاری کنیم؟🤔
▪️• دستهای خود را پیش از کار با مواد غذایی و در هنگام تهیه غذاها بشویید
▪️• دستهای خود را پس از رفتن به توالت بشویید
▪️• همه سطوح و تجهیزات مورد استفاده برای تهیه غذاها را بشویید و ضد عفونی کنید
▪️• آشپزخانه و مواد غذایی را در برابر حشرات، آفت و جانوران دیگر محافظت کنید
چرا؟
❗️درحالیکه بیشتر میکروارگانیسم ها منجر به بیماری نمیشوند، اما میکروارگانیسم های خطرناکی وجود دارند که در خاک، آب، حیوانات و انسانها یافت میشوند. این میکروارگانیسم ها روی دستها، دستمال ها و تجهیزات آشپزخانه وجود دارند، به خصوص روی تختههای گوشت، و با کوچکترین تماسی میتوانند به مواد غذایی منتقل شود و منجر به بیماریهای غذایی شوند.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻