چنگمال کرمان چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای چنگمال
🍪 خرمای بدون هسته 10 عدد
🍪 گردو خرد شده 1 پیمانه
🍪 نان نرم 4 کف دست
🍪 روغن حیوانی 5 قاشق غذا خوری
🍪 پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول: خرد کردن نان
🍡ابتدا نان ها را با دست خرد کنید و کنار بگذارید. اگر نان ها کمی ضخیم باشند بهتر است. در کرمان از یک نان محلی به نام کپو، برای درست کردن این شیرینی استفاده می شود. اگر این نان در دسترس شما نباشد از هر نان دیگری که بتوانید به راحتی آن را خرد کنید می توانید استفاده کنید.
🥘روغن حیوانی را داخل یک قابلمه یا تابه بریزید، وقتی روغن داغ شد خرماها را داخل آن ریخته و کمی تفت دهید تا کاملا نرم شوند. سپس پودر تخم گشنیز را به آن اضافه کنید. در ادامه پودر گردو را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شود.
🍮وقتی خرماها کمی سرد شدند، نان های خرد شده را به آن اضافه کرده و با دست ورز دهید تا کاملا به خرد هم رفته و حالت خمیری پیدا کند. سپس با دست توپک هایی از مواد درست کرده و داخل یک ظرف بچینید.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻