🍏مواد لازم🍏 آرد نول قنادی (الک‌شده) 300 گرم پودر شکر (الک‌شده) 100 گرم نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری کره 200 گرم سیب (رنده‌شده) 3 عدد دارچین (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری پودر قند (الک‌شده) 3 قاشق سوپ‌خوری زرده تخم‌مرغ (هم‌زده‌شده) 1 عدد طرز تهیه🍎 1. آرد نول، پودر شکر و نمک را در ظرفی ریخته و کاملاً با یکدیگر مخلوط و الک کنید؛ 2. کره را به آن اضافه کرده، مخلوط را با نوک انگشت هم بزنید تا به صورت خرده نان درآید، سپس 100 میلی لیتر آب به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ 3. خمیر آماده شده را داخل کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید؛ 4. نیمی از خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز و صاف کنید؛ 5. خمیر را در قالب پای، به قطر 23 سانتی متر قرار دهید؛ 6. خمیر باید کف و دیواره های قالب را بپوشاند. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛ 7. در ظرفی، سیب، دارچین و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید؛ 8. مخلوط را روی خمیر ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را پهن و صاف کنید 9. نیم دیگر خمیر را با وردنه باز و صاف کنید و در قالب، روی مخلوط سیب قرار دهید. اضافه های خمیر را با حرکت وردنه، روی قالب قطع کنید؛ 10. روی خمیر را با قلم موی مخصوص آشپزی به زرده تخم مرغ آغشته کنید. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا پای سیب کاملاً بپزد. پس از پخت، آن را برش زده و سرو کنید. 🍎می‌توانید با کاتر سیب، خمیر را برش زده و سیب‌های خمیری را روی کیک قرار داده و مجدداً با قلم‌موی آشپزی به زرده تخم‌مرغ آغشته کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻