26.31M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
انگور بدون شکر این مربای انگور و ما تو گیلان درست می کنیم و بهش انگور خمس یا انار پته میگیم،بسیار مقویه و برا کمخونی خیلی خوبه،پس حتما ذخیرش کن. 📌مواد لازم:⬇️ 💕انگور بی دونه یک کیلو 💕گردو یک مشت 💕هل درصودت تمایل یک عدد 🔸نکات تهیه:⬇️ 💕این مربای گیلانی رو به عنوان صبحانه یا بجای قند کنار چای یا بعضی از قدیمی ها هم تو کره این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و با برنج یا نون به عنوان  صبحانه میل میکردن مخصوصا قبل کار مزرعه و برنجکاری. 💕 اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه. این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه. 💕انگور بهتره بدون دونه باشه و اگه از انگور قرمز محلی استفاده کنبد مرباتون خوشرنگ ترمیشه. 💕سعی کنید انگوراتون شیرین باشه چون این مربا شکر نداره و شیرینیش طبیعیه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻