#مربا انگور بدون شکر
این مربای انگور و ما تو گیلان درست می کنیم و بهش انگور خمس یا انار پته میگیم،بسیار مقویه و برا کمخونی خیلی خوبه،پس حتما ذخیرش کن.
📌مواد لازم:⬇️
💕انگور بی دونه یک کیلو
💕گردو یک مشت
💕هل درصودت تمایل یک عدد
🔸نکات تهیه:⬇️
💕این مربای گیلانی رو به عنوان صبحانه یا بجای قند کنار چای یا بعضی از قدیمی ها هم تو کره این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و با برنج یا نون به عنوان صبحانه میل میکردن مخصوصا قبل کار مزرعه و برنجکاری.
💕 اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه. این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه.
💕انگور بهتره بدون دونه باشه و اگه از انگور قرمز محلی استفاده کنبد مرباتون خوشرنگ ترمیشه.
💕سعی کنید انگوراتون شیرین باشه چون این مربا شکر نداره و شیرینیش طبیعیه.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻