کیک یزدی دنیاپز 👩‍🍳 شکر 90g تخم مرغ  دوتا سایز ریز گلاب 100g روغن مایع 100g شربت  بار  یا عسل 10g آرد150g هل یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری  ی کوچولو بیشتر وانیل یک هشتم قاشق مرباخوری نمک میوه نصف قاشق چایخوری ابتدا فر  را  روی  دمای 250روشن  میکنیم آرد  و بکینگ و نمک میوه را با هم قاطی  کرده  یکی دو بار الک میکنیم داخل قالب کیک یزدی  کاغذشو  میزاریم طرز تهیه تخم مرغ  و شکر  و وانیل را  مخلوط  کرده  با  همزن  میزنیم تا قشنگ  پف  کنه سفید و کشدار  بشه بعد  شربت  بار  یا عسل  و  گلاب  را  اضافه میکنیم و  تا وقتی  شکر حل  بشه  میزنیم  هل  را  اضافه  میکنیم  در حد مخلوط شدن  میزنیم مخلوط  آرد و بکینگ پودر و نمک میوه  را کم کم ب  مواد اضافه  میکنیم  و  هم  میزنیم  نگران تسمه شدن نباشین  تو  این  مرحله مشکلی  پیش  نمیاد در آخر  روغن مایع  رو کم کم  ب  مواد اضافه  میکنیم  و  با همزن دستی ب آرامی  هم  میزنیم میتونین  در  آخر  در حد ده ثانیه با همزن برقی  موادو بزنین  تا روغن قشنگ ب  خورد موادتون  بره  وقتی  روغن هم خورد  روی خمیر حباب ایجاد  میشه  ک نشون میده  خمیرتون آمادست  بیشتر  ادامه ندین ک تسمه میشه وقتی مواد را داخل کپسول یزدی ریختین با چاقویی ک داخل روغن مایع  زدین  علامت + روی خمیر  بزنین  و کنجد  ..خلال بادام یا هر چیزی خواستین  روش  بپاشین   بزارین داخل فر بالاترین طبقه کلا بیست  دقیقه  تو  فر  باشه ده دقیقه  اول همون 250 بعد ده دقیقه بزارین  رو دویست این اندازه مواد  ب سایز کیک یزدی  من  ده  دونه شد  بازم سایز قالبا  متفاوته  تعداد متغیره نوش  جانتون      التماس دعا 2onya ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻