چه نکاتی را برای تهیه آش رعایت کنیم؟😋😍 🍵آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود 🍵در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد 🥗موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود. 🍵آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید. اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻