چیکار کنیم هوا به داخل مربا نفوذ نکنه؟😋😍
🔹برای جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا روی آن را با 👈کاغذ آلومینیوم (فویل) بپوشانید و درب مربا را ببندید. در موقع استفاده فویل را از روی شیشه بردارید.
🍑🍋🍑🍋🍋🍊🍑🍋🍊
✅ یک توصیه لازم
🔹هیچگاه مربا را درون ظرف خیس نریزید، زیرا باعث کپک زدن مربا می شود.
🔹هیچگاه مربای داغ را درون ظرف نریزید بلکه صبر کنید تا کاملاً خنک شود، سپس به ظرف اصلی منتقل کنید.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻