😍 سلام به روی ماهتون پیتزا دوستان ،دستا بالا تا همو بشناسیم✋🏻😅 مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۳۰۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۵گرم شکر ۵گرم نمک ۸گرم بکینگ پودر۳گرم مخمر۳ گرم ابتدا تمام مواد خشک رو باهم ترکیب میکنیم آب رو در چندمرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدود چهار تا پنج. دقبفه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم با دستگاه۶دقیقه ورز میدیم اگر دستگاه ندارید تمام این مراحل رو‌با دست انجام بدید فقط اینکه زمان ورز دادن بیشتر میشه 🍕🍕🍕🍕🍕🍕 مواد لازم تاپینگ پیتزا گوشت چرخکرده۳۰۰گرم سس باربیکیو۲ق غذاخوری سس خردل۲ق غذاخوری سس کچاپ ۲ق غذاخوری پودر پیاز/پودرسیر/نمک/فلفل پاپریکا/ریحان خشک تمام مواد باهم ترکیب میشه یکی دو ساعت میره یخچال بره استراحت بعد تو تابه ی داغ بدون روغن تفت میدیم تا اب گوشت جذب و گوشت تغییر رنگ پیدا کنه سس پیتزا گوجه رسیده ترجیحا پوست کنده۳عدد بزرگ پیاز متوسط۱عدد سیر دو‌حبه کوچک فلفل دلمه سبز رب ۱ق غداخوری نمک فلفل پودر پاپریکا ریحان خشک کره یکی دو قاشق پیاز و سیر رو پوره میکنیم با کمی کره تفت میدیم رب اضافه میکنیم و بعد میکس گوجه و‌فلفل اضافه میشه میجوشه و بعد تمام ادویه ها اضافه میشه ۲۰دقیقه با حرارت کم با در نیمه باز اجازه میدیم جا بیوفته. برای پخت پیتزا خمیر رو نازکه نازک باز میکنیم،استراحت دوباره میدیم بعد تایمی که تو ویدیو گفتم بعد چنگال میزنیم چون خمیر بسیار نازک هست نیازی به نیم پخت کردن نداره سس میزنیم و از مواد گوشتی میریزیم و میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای۲۰۰ درجه ۲۰تا۲۵دقیقه ای کامل میپزه بعد پخت ترکیب پودرسیروپپدر پیاز و پودر اویشن رو میریزیم در صورت علاقه پنیر پارمسان میریزیم نوش جانتون🌺 🍕🍕🍕🍕🍕 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻