یه #کباب چنجه ی خوشمزه اما تو خونه و تو ماهیتابه👌🏼😋
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته ی گوساله نیم کیلو
پیاز یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب یک عدد پیاز رنده شده
برای کناره کبابم یک عدد پیاز رو به صورت حلقه ای برش دادم و با نصف قاشق سماق و مقداری پول بیبر و آب لیمو ترکیب کردم.
عاااالی میشه👌🏼😋
گوشتهارو خرد کنید و با پیاز خلالی شده و آب یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید و اجازه ۶ساعت بمونه تا خوب طعم بگیره.
بعدش داخل تابه ی داغ داغ بدون روغن بذارید تا کاملا کبابی بشه،اگر مثل من از دنبه ام استفاده کردید ده دقیقه ی آخر پخت دنبه هارم اضافه کنید.
مدت زمان پخت به نوع گوشتی که استفاده میکنید بستگی داره من از گوشت راسته ی گوساله استفاده کردم که کلا ۲۰دقیقه ای آماده شد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻