فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه چنجه ی خوشمزه اما تو خونه و تو ماهیتابه👌🏼😋 مواد لازم: گوشت فیله یا راسته ی گوساله نیم کیلو پیاز یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آب یک عدد پیاز رنده شده برای کناره کبابم یک عدد پیاز رو به صورت حلقه ای برش دادم و با نصف قاشق سماق و مقداری پول بیبر و آب لیمو ترکیب کردم. عاااالی میشه👌🏼😋 گوشت‌هارو خرد کنید و با پیاز خلالی شده و آب یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید و اجازه ۶ساعت بمونه تا خوب طعم بگیره. بعدش داخل تابه ی داغ داغ بدون روغن بذارید تا کاملا کبابی بشه،اگر مثل من از دنبه ام استفاده کردید ده دقیقه ی آخر پخت دنبه هارم اضافه کنید. مدت زمان پخت به نوع گوشتی که استفاده میکنید بستگی داره من از گوشت راسته ی گوساله استفاده کردم که کلا ۲۰دقیقه ای آماده شد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻