دونات شکری آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار🥡 نمک نوک ق م🧂 خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ🍚 کره ۵۰ گرم🧈 شیر ولرم ۱ لیوان🥛 وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت🥚 روغن سرخ کردنی 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 آرد الک شده🥡+ نمک🧂+ خمیر مایه+ وانیل و شکر🍚 رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ 🥚رو کمی با چنگال هم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر 🥛اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره🧈 نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر 🍚و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻