بادمجون سوخاری خرچنگی 🍆🦀
آرد: ۱ پیمانه
اب سرد: نیم لیتر
تخم مرغ: دوالی سه عدد
بادمجان دلمه ای: سه عدد
پودرسوخاری پانکو: به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
زعفران در صورت تمایل یکقاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپخوری (با آرد مخلوط میشه)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری (با آرد یا تخم مرغ مخلوط میشه)
سبزیجات معطر: مرزه، رازیانه، ریحان، آویشن، نعنا، سیر خرد شده از هر کدام یک قاشق چایخوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻