خورش خلال چگونه تهیه میشود؟😋😍
💯پیاز نگینی شده را در ظرفی ریخته و با مقداری کره تفت دهید سپس عصاره زعفران الیت و رب را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید.
💯گوشت خورشی را اضافه کرده و همراه با پیاز کمی تفت داده سپس مقداری آب داخل قابلمه ریخته و چوب دارچین را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود.
💯خلال بادام را از قبل خیس کنید تا کمی نرم شود سپس خلال ها را به گوشت اضافه کنید.
💯 در این مرحله شکر و عصاره گوشت الیت و لیمو عمانی را اضافه کنید.
💯 بعد از پخت کامل ،زرشک سیاه را اضافه کنید و خورش را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
💯بعد از این که خورش جا افتاد آن را با چلو زعفرانی سرو کنید.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻