ماهي با سس گوجه و سير چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد اولیه: گشنیز (یا جعفری) 1 لیوان فلفل قرمز (کبابی) 2 عدد فلفل قرمز (پرک) 1/2 ق چ فلفل قرمز 1/4 ق چ شکر (یا 1 ق چ عسل) 1/2 ق چ پاپریکا 1/2 ق چ رب گوجه فرنگی 1/4 فنجان آب (داغ) 1 و 1/2 فنجان فیله ماهی (هر نوع ماهی به دلخواه) 4 تکه سیر 12 حبه نمک و فلفل مقداری 🫓رب گوجه و نمک و فلفل و پاپریکا و شکر یا عسل رو در آب گرم حل می کنیم گشنیز را کف تابه ای پهن میکنیم. فلفل دلمه ای تکه شده و سیرهای درشت خورد شده رو روی سبزیها پخش می کنیم تکه های فیله ماهی رو روی سبزیجات می چینیم و نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم سس گوجه رو روی تمام تکه های ماهی پخش می کنیم: حرارت گاز رو روشن می کنیم تا سس به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا ماهی بپزه حدود 15 دقیقه و در این مدت سس رو در تابه می چرخونیم تا به همه جای ماهی ها برسه 🫕اگر سس هنوز آبکی بود حرارت رو زیاد می کنیم تا سس غلیظ بشه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻