ترشک خانگی با انار چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅ انارها رو دون کنید، اونایی که قرمزترن رو جدا کنید و اونایی که کمرنگتر هستند رو کمی با گوشتکوب له کنید تا آب انارش خارج بشه، بعدش داخل ماهیتابه بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا چند دقیقه ای بجوشه و نرم بشه..
بعدش از صافی رد کنید، با دست خوب صافش کنید.. تا آب انارها جدا بشه.
آب انار بدست اومده رو دوباره روی حرارت گذاشته + انارهای قرمزتر که جدا کرده بودیم + نمک+ و چند تکه نبات... بهش اضافه میکنیم.
شعله کم باشه، آروم بجوشه تا به قوام برسه..
در آخر چند تکه لواشک + قیصی خرد شده + زغال اخته+ آلبالو خشک و..
بهش اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم.
خنک که شد، میذاریم یخچال یه شب بمونه
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻