ترشک خانگی با انار چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ✅ انارها رو دون کنید، اونایی که قرمزترن رو جدا کنید و اونایی که کمرنگتر هستند رو کمی با گوشتکوب له کنید تا آب انارش خارج بشه، بعدش داخل ماهیتابه بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا چند دقیقه ای بجوشه و نرم بشه.. بعدش از صافی رد کنید، با دست خوب صافش کنید.. تا آب انارها جدا بشه. آب انار بدست اومده رو دوباره روی حرارت گذاشته + انارهای قرمزتر که جدا کرده بودیم + نمک+ و چند تکه نبات... بهش اضافه میکنیم. شعله کم باشه، آروم بجوشه تا به قوام برسه.. در آخر چند تکه لواشک + قیصی خرد شده + زغال اخته+ آلبالو خشک و.. بهش اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم. خنک که شد، میذاریم یخچال یه شب بمونه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻