ترشی قارچ به روشی دیگر چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅مواد لازم
قارچ 1/5 کیلو
بادمجان یک کیلو
گوجهفرنگی 75 گرم
روغن زیتون یک چهارم لیوان
سرکه سیب یک چهارم لیوان
لیمو امانی 3 عدد
پودر کاری یک قاشق غذاخوری
پودر گل پر یک قاشق چايخوری
میخک درسته یک قاشق چايخوری
نمک به مقدار لازم
🍃🍃🍃
. بادمجان را پوست گرفته و به ابعاد 2x2 سانتیمتر برش میزنیم و روی حرارت میگذاریم تا پخته شود. گوجهفرنگی را در مخلوط کن میریزیم و بعد به بادمجانها میافزاییم تا با هم جا افتاده شوند.
2. سپس روغن زیتون را اضافه میكنیم وقتی کمی جوشید لیمو امانی را که دو نیم کرده و هستههای آن را در آوردهایم میافزاییم. پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بر میداریم.
3. سپس قارچها را که به صورت قطعات بزرگ خرد کردهایم به ترشی میافزاییم و حرارت میدهیم تا چند جوش دیگر بزند.
4. در نهایت ادویهها و سرکه سیب را اضافه میکنیم . پس از سرد شدن ترشی آماده سرو است. البته این ترشی هر چه بماند خوشمزهتر میشود.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻