خوراک کدو حلوایی و بلغور جو دوسر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍱مواد لازم :
نصف پیمانه جو پرک دوسر
نصف پیمانه شیر
یک عد موز رسیده
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
¼ پیمانه پوره کدوحلوایی
پودر میخک (به مقدار لازم)
جوزهندی
🫕🫕دستور تهیه :
جودوسر، شیر، موز خرد شده و دارچین را در یک قابلمه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به طور دایم روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ و خامهای شوند. سپس حرارت را کم و پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. اندازه نوک انگشت جوزهندی و میخک به مواد اضافه و اجازه بدهید چند دقیقه حرارات ببیند.
🥑نکته :
بجای شیر از شیر سویا یا شیر بادام نیز میتوانید استفاده کنید. کدو تنبل یا کدو حلوایی دو گونه مشابه از کدو هستند که تقریبا ویژگیهای یکسان دارند اما طعم کدو تنبل گرد کمی شیرینتر از کدو حلوایی دنبالی یا بیضی شکل است.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻