32.9M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آموزش کیک فرانسوی 😊👌 رسپی سس فرانسوی ۷۵ گرم آب ۱۵۰ گرم گلوکز ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم شکلات سفید کارات ۵۰‌ گرم مس ژلاتین ۱۲۵ گرم خامه صبحانه 🔴 مس ژلاتین ۸۰ گرم آب ولرم ۲۰ گرم ژلاتین 🔴 پوست ماری ۱۰۰ گرم گلوکز رنگ ژله ای دلخواه هر رنگی میتونید استفاده کنید میکس کنید باهم و ۱ دقیقه ۴۰ ثانیه هم بزنید با دستگاه بلندر 🌟💫 هنرمنـــــــــدان 💫🌟 ادامه مطالب نکات❌کلیدی در ویس زیر👇👇👇