دسر پاناکوتا خرما چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم شیر یک و یک دوم لیوان خرما 10 عدد(رطب) خامه صبحانه 1پاکت۲۰۰‌گرمی آب یک چهارم‌لیوان پودر ژلاتین 2 ق غ خ سرصاف پودر کاکائو2ق غ وانیل 1/2ق چ 🍹طرز تهیه هسته خرماها رو درآورده وبا شیر داخل میکسر ریخته تا مخطلوط شوند.پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کرده وبه روش بن ماری شفاف کنید .خامه رو هم به روش بن ماری کمی گرم کنید(نجوشه)بعد ژلاتین حل شده را به خامه افزوده وپوره خرما را نیز همراه وانیل وپودر کاکائو الک شده بهش اضافه کنید وخوب هم بزنید تا یکدست شود وتو ظرف مورد نظر ریخته به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد وبعد داخل ظرف سرو برگردونید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻