خوتکا کباب چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍗خوتکا نوعی مرغ کوچک هوائی است که مثل مرغابی آن را شکار میکنند. گوشتش بسیار لطیف و مطلوب است. گاهی با آن فسنجان و خورش آلومسما هم تهیه میشود.
🔸مواد لازم
۱.خوتکایتازه و سالم ۴عدد
۲.آبنارنج یا آبلیمو ۱فنجان
۳.پیاز ۱بته
🍢طرز تهیه
خوتکاهای تازه شکار شده را (که بوی نامطبوع ندهد) را انتخاب میکنیم. آنها را تمیز میکنیم. اگر پری از آن باقی مانده باشد، روی آتش گرفته کز میدهیم و بدن آنها را پاک میکنیم. اگر شکم پر باشند، شکم آنها را باز کرده میشوئیم. آنگاه خوتکا را چهار قطعه میکنیم. بعد آنها را چند ساعت در آبلیمو و نمک و فلفل و پیاز رنده شده خوابانده به سیخ میکشیم و روی آتش زغال کباب میکنیم. سپس کبابها را در دیس کشیده و اطرافش را با نصفههای لیمو یا نارنج و برگ جعفری تزئین مینمائیم.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻